Kamp

Chiro blijft niet bij de wekelijkse zondagnamiddag. We gaan ook elk jaar op kamp! ☺ We spelen er superleuke spelletjes en het groepsgevoel wordt er nog versterkt! Ook dit jaar zal het kamp doorgaan van 21 juli tot en met 31 juli 2023. Deze data zéker vrijhouden dus! Maar als het kamp dichterbij komt, krijg je veel meer praktische informatie van je leidsters.

inschrijving

Dit jaar zal het kamp doorgaan in Lille (Antwerpen)! JOEPIE!
 
Je dochter inschrijven voor dit onvergetelijke chirokamp kan door onderstaand online inschrijvingsformulier in te vullen:
 
Er zal gevraagd worden naar de naam, de groep en de eventuele wijzigingen in het medisch dossier van je dochter. Deze laatste is zeer belangrijk! Na het invullen van dit formulier wordt gevraagd om €160 over te schrijven naar het rekeningnummer van de Chiro: BE84 3930 5410 3659 . Gelieve hierbij het volgende te vermelden: naam kind + groep + Chirokamp 2023. Pas dan is je dochter officieel ingeschreven. De deadline voor de inschrijvingen ligt op 8 juli 2023.
 
Jullie zullen ook de kampboekjes begin juli ontvangen in de brievenbus, hierin staat nog veel meer praktische informatie over het kamp. Wanneer er toch nog extra vragen zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren.