Chiro blijft niet bij de wekelijkse zondagnamiddag. We gaan ook elk jaar op kamp! ☺ We spelen er superleuke spelletjes en het groepsgevoel wordt er nog versterkt! Elk jaar vindt het kamp plaats van 21 juli tot en met 31 juli. Deze data zéker vrijhouden dus! Voorbije zomer gingen we naar Geel. De kostprijs bedraagt 140 euro, maar als het kamp dichterbij komt krijg je veel meer praktische informatie van je leidsters.

Medische fiche

 

 

 

Tweedaagse

De drie oudste groepen (Tippers, Tiptiens en Aspi’s) gaan ook elk kamp op tweedaagse. Daarbij gaan ze samen met hun leiding op stap naar een andere stad, maken er veel plezier, blijven er slapen en keren daarna weer moe maar voldaan terug naar het kamphuis.

Buitenlands kamp

Om de vier jaar gaan de twee oudste groepen (Tiptiens en Aspi’s) samen met de leiding op een onvergetelijk kamp in het buitenland. Daardoor duurt het binnenlands kamp maar 7 dagen in plaats van 10, maar daardoor is het niet minder leuk! ☺ Het komende chirojaar (2021) zal er opnieuw een buitenlands kamp plaats vinden, zeker en vast de moeite waard!