Inschrijven

Zoals jullie reeds weten kon ons inschrijvingsmoment dit jaar niet live doorgaan. We vragen jullie om uw dochter ten laatste tegen 30 november in te schrijven. 
Klik hier op de link https://forms.gle/25ALtVn5sWF7wQFYA
Indien uw dochter reeds in de Chiro zat, kan je via deze link ons melden indien er zaken moeten aangepast worden aan uw gegevens en de medische fiche van uw dochter.
Indien uw dochter sinds dit jaar nieuw is in onze Chiro, kan u via deze link ons uw mailadres bezorgen en helpen wij u zo verder met het verloop van de inschrijving.
Na dat u de inschrijving via deze link heeft afgerond, vragen we u een bedrag van €30 over te schrijven naar Chiro Harbalorifa BE84 3930 5410 3659 met de vermelding ‘Naam van uw kind – groep’
Deze link verschijnt ook op onze Facebookpagina! Dit jaar konden wij omwille van Covid-19 niet langs gaan op de verschillende scholen in Herdersem om reclame te maken voor de Chiro. Indien u weet van vriendinnetjes of dochters dat zij ook graag onze Chiro zouden leren kennen, aarzel dan niet ons email adres of de inschrijvingslink door te sturen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!